ALLES BEGINT MET EEN PLAN

En elk plan gaat van start met de eerste kennismaking. Hier komen wij langs bij u thuis of op kantoor om een beter inzicht te krijgen in de locatie. Vervolgens kruipen we in pen en potlood om u een op maat gemaakte offerte met tekening op te maken.

Kunnen we mekaar hierin vinden dan begint het echte werk en stoppen we maar al te graag de handen en armen uit de mouwen. Met de meest hoogwaardige materialen achter de hand maken we van uw droom een realiteit. Tijdens die proces houden we graag contact om u steeds op de hoogte te houden van de evolutie.

Vervolgens volgt de installatie en de finale afwerking zodat u meteen kan genieten van onze creatie.

KEUKENS

Voor sommigen is de keuken een heiligdom van creativiteit en voor anderen is het dan weer een plaats die voornamelijk zo functioneel mogelijk moet zijn. Maar wat elke keuken gemeenschappelijk heeft is dat het tegen een stoot moet kunnen en waar houtbewerking, loodgieterij en elektriciteit hand in hand gaan. Daarom werken wij voor de aanleg van uw droomkeuken graag samen met een team van experts die vele jaren ervaring op hun palmares hebben staan.

BADKAMERS

De badkamer is een oase van rust en dat houden we ook graag zo. Water en hout zijn nooit de beste vrienden geweest maar door te kiezen van de juiste materialen kunnen wij voor u een badkamer op maat maken die de warmte van hout weet te bieden zonder in te boeten in waterplezier. Zo kan u rustig en zorgeloos wegdromen.

BUREAU/KANTOOR

Bij de keuze van het juiste bureau zijn er heel wat elementen die een belangrijke rol spelen. Het moet stevig genoeg zijn om de zwaarste taken aan te kunnen maar evenzeer de openheid bieden om die creatieve momenten van zuurstof te voorzien. Speels maar dan weer niet te speels, praktisch maar zeker ook modulair, kortom het moet even flexibel zijn als de persoon die het gaat gebruiken.

WOONKAMER

Het visitekaartje van je huis en dat hebben we bij Artdenouveau maar al te goed begrepen. Het is uiteindelijk de ruimte waar je mensen ontvangt, waar je na een lange dag tot rust kan komen wat het meteen het hart van je huis maakt. Daarom kiezen zeer veel mensen hier voor hout omdat het nu eenmaal warmte en comfort uitstraalt. 

KASTEN

Alles zijn plaats dat is een feit maar sommige dingen verdienen het om meer gezien te worden dan anderen en daarom is de keuze van de juiste kast cruciaal. Je herinneringen, verzamelingen en veroveringen verdienen immers een centrale plaats in je huis.